lunes, 11 de enero de 2016

Benvinguts de nou bloguers.

En l'entrada d'aquesta setmana parlarem sobre els recursos educatius, els quals són útils per a complir un objectiu o per afavorir la formació, capacitat i l'ensenyament dels infants.
És un element el qual forma part del procés educatiu, i a través d'aquest l'educador pot ensenyar un concepte determinat als seus alumnes, això significa que, aquests recursos ajuden a l'educador dur a terme la seva funció com a docent.


A més a més, aporten informació i serveixen per posar en pràctica els conceptes apressos i d'aquesta manera adquirir millor els coneixements.
Els recursos educatius són una manera d'aprendre de manera més creativa i motivadora, i per tant el procés d'ensenyament d'aquesta manera resulta més beneficiós de cara als infants, perquè se li ofereix a l'infant una informació que li permet sentir-se identificat amb el tema o amb els personatges d'aquest recurs.


Esmentar que, també són idees per exercir i desenvolupar les habilitats dels infants, motivar-los per crear un interès, i expressar-se de manera més espontània i lliure.
Referent als educadors, els recursos educatius, els hi permeten estructurar i organitzar els conceptes que volen ensenyar i l'oportunitat d'avaluar als infants des d'una altra perspectiva.

Després de fer una introducció, les components d'aquest blog volem compartir el recurs educatiu que hem creat.
Primerament dir que, s'ha creat amb el jclic author, el qual és un programa fàcil per a crear un recurs com a utilitzar-lo per part dels alumnes. En aquest programa podem trobar diverses activitats que es poden fer per als usuaris.


El recurs que s'ha creat està dirigit cap a infants de 3 a 5 anys, i el tema escollit ha estat l'hivern i l'estiu, dos conceptes clau per al desenvolupament dels infants des de ben petits.
S'ha volgut crear un recurs creatiu, i per tant hem realitzat diferents activitats, en el qual podem trobar puzles, paraules per a relacionar, conèixer i escriure els conceptes, entre d'altres.


Per finalitzar dir que les activitats que vam crear van estar realitzades per una nena de 5 anys, la qual va ser gravada mentre les feia, i d'aquesta manera vam assegurar-nos que aquestes activitats eren fàcils en la seva realització.A continuació us deixem amb el vídeo del nostre recurs:

Esperem que us hagi agradat. Fins a la pròxima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario